Skip to content

Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

SAMARBEJDSPARTNERE

Klimaområdet er under konstant udvikling og forandring. Nye initiativer opstår og forsvinder og nogle af dem vokser sig stærke og bidrager til den grønne omstilling. Vi arbejder på at skabe et overblik, som alle vores medlemmer kan have fordel af og som giver os mulighed for at samarbejde med de mest lovende af initiativerne. Det er til gensidig fordel, da vores egne virksomheder derved styrker muligheden for at få fonde til at skyde penge i de projekter, vi bruger til at styrke de nye initiativer og klimabevidstheden generelt. Vi har et løbende samarbejde med KlimaTV og Planetary Guardians.

KlimaTV er en uafhængig temagruppe under NGO’en Klimabevægelsen i Danmark. Redaktionen er åben for alle, der har lyst til at bidrage med videoer og podcasts om klimasagen. Siden 2009 har KlimaTV indsamlet videoer og podcasts om alle aspekter af klimaproblemerne samt deres årsager og løsninger. Samlingen omfatter den ca. 1.000 videoer på engelsk, men kun ca. 150 på dansk. KlimaHub vil derfor gerne hjælpe med at producere nye videoer (og podcastserier) på dansk om nye vinkler på klimakrisen.

Our goal as Planetary Guardians is to build a global community of rewilders that connect and support each other creating more space for wild nature on Earth. By rewilding we mean letting natural processes shape ecosystems and landscapes with a minimum interference while protecting biodiversity and the species.

Vi samarbejder gerne med initiativer, som…

  • Reelt bidrager til at afhjælpe eller afbøde klimaproblemerne eller udbrede kendskabet til problemerne og deres løsninger.
  • Bidrager med noget, som andre aktører ikke i forvejen gør markant bedre.
  • Bidrager med løsninger, som er skalérbare, dvs. at de stadig kan give resultater, selv hvis I er nødt til at sætte ambitionsniveauet ned i en periode.
  • Ikke har umiddelbar mulighed for selv at løse de opgaver, som vi tilbyder at hjælpe med.
  • Er velorganiserede og har deltagere nok til at kunne føre jeres ideer ud i livet. Det er ikke afgørende, om jeres projekter er store eller små.

Vi undgår at samarbejde med initiativer, som…

  • Ikke har nogen påviselig eller sandsynlig effekt, f.eks. hvis de er baseret på køb og salg af CO2-kvoter.
  • Tilbyder klimaløsninger, der samtidig er forbundet med markante bivirkninger.
  • Deltager i voldelige eller på anden måde ulovlige aktiviteter.

Hvis du vil høre mere om muligheden for samarbejde, så kontakt os på skrivtil@klimahub.dk.