Skip to content

Vær med!

VÆR MED!

Som medlem af KlimaHub er du i høj grad med til at forme vores netværk og afgøre, hvilke fælles projekter vi skal arbejde med. Medlemskab koster 200 kr. om året for almindelige medlemmer og 100 kr. om året for studerende og pensionister.

Lige nu har vores medlemmer kompetencer indenfor: Hjemmesider, videoklipning, projektledelse, fremtidsværksteder, musik, fundraising, økonomi, research, tekstskrivning og foreningsarbejde.

Vi kan godt bruge flere kompetencer indenfor: Videooptagelser, fotografi, klipning af podcasts, undervisning, SoMe, værter til videoer og podcasts… eller hvad du ellers har lyst til at byde ind med.

Vores medlemmer befinder sig især i København og forskellige steder på Sjælland. Vi har også et enkelt medlem på Langeland, men kan godt bruge flere medlemmer i Jylland og på Fyn. Geografisk spredning er en god ting, da det giver os mulighed for at nå ud til flere nye samarbejdspartnere og medlemmer og samtidig få overblik over, hvad der sker lokalt med klimasagen. Det er ikke alle initiativer, der er lige synlige på nettet – endnu.